Afdelinger


CPH

AFDELINGS INFO

Etableret: 31. 12. 1980

Klubhus: København NV

Kontakt: Facebook

I efteråret ’79 blev Copenhagen godkendt som prospect-afdeling. 30 mand fik den nederste bue MC Denmark påsyet deres veste. Galloping Goose MC eksisterede ikke længere. Læs mere


Aarhus

AFDELINGS INFO

Navn: HAMC Aarhus

Etableret: 31. 12. 1992

Op gennem 80erne og 90erne var motorcykelklubben Nordstjernen den største og mest toneangivende klub i Østjylland og det var medlemmer herfra der dannede grundstammen for Danmarks tredje HA-afdeling. Klubben ansøgte om medlemskab og efter tre års prøvetid blev de tidligere Nordstjerner optaget i Hells Angels MC Denmark.


Odense

AFDELINGS INFO

Navn: HAMC Odense

Etableret27. 08. 1996

Hells Angels Motorcycle Club Odense blev åbnet i midt 90erne af medlemmer fra de tidligere Mental Midgets MC der holdt til på Vestfyn. Også medlemmer fra andre danske afdelinger flyttede til Fyn, så den nye afdeling kunne få en god start på sin HA-tilværelse.


nomads

AFDELINGS INFO

Navn: HAMC Nomads

Etableret: 28. 08. 1996

Den danske Nomads-afdeling blev grundlagt af medlemmer som kom fra Danmarks første HA-afdeling i København. Omtrent halvdelen af Copenhagens daværende medlemmer flyttede fra det gamle klubhus i Titangade på Nørrebro og ud til Amager hvor Nomads medlemmerne har til huse i dag.

.


Aalborg

AFDELINGS INFO

Navn: HAMC Aalborg

Etableret: 14. 10. 1996

Aalborg afdelingen blev grundlagt af folk fra motorcykelklubberne Cimbrerne mc Aalborg og Apostlene mc Vodskov, som slog sig sammen til Avengers mc Aalborg. Herefter kom klubben på prøve i en årrække inden den i 1995 blev en del af Hells Angels Motorcycle Club Denmark.


AFDELINGS INFO

Navn: South End

Etableret: 1997

 


Randers

AFDELINGS INFO

Navn: HAMC Randers

Etableret: 01. 09. 2001

I 2001 kom Randers på det rød-hvide landkort. Piraterne MC var en af landets ældste bikerklubber og havde eksisteret siden rockerepoken i midten af 70erne. Klubben var samtidig den sidste motorcykelklub i landet som blev optaget i Hells Angels MC Denmark. Senere tilkomne afdelinger er grundlagt af medlemmer som er flyttet ud fra allerede eksisterende afdelinger.


CA

AFDELINGS INFO

Navn: HAMC Central Area

Etableret: 01. 05. 2014

HAMC Central Area er grundlagt af medlemmer fra Odense-afdelingen. Medlemmerne flyttede ud fra denne afdeling og etablerede dermed Danmarks tiende afdeling. Medlemmerne holder fortsat til på Midtfyn, omkring landsdelens ”hovedstad” Odense.