Gæstebog – Guestbook

Kommentarer, ris og ros hører til i Gæstebogen. Spørgsmål sendes via, kontakt info til højre

Skriv i vores gæstebogen.

 
 
 
 
 
 
Felter med * skal udfyldes.
Din E-mail bliver ikke vist i gæstebogen.
kim anitia los denisial fra bjerging skrev den 9. april 2019 at 23:08:
Hells Angels hvordan bliver jeg medlem af hellsangel jeg ved det jo godt lidt egentligt, men hvad skal der ske hvad skal der til, for at jeg kan blive en rigtigt angel,=? motorcykel hvad sa her hvad sa her jeg vil gerne blive hells angels, !!! det tager jo tid og venskab det ikke nemt at blive hells angels men i forhold til usa eller uk hvordan har i det med at en der elsket hells angels altid finder ind i jeres liv, hvad skal jeg herfra jeg kan kun sige jeg er som dig jeg vil vaere fuldbyrdig engel... Read more
Hells Angels hvordan bliver jeg medlem af hellsangel jeg ved det jo godt lidt egentligt, men hvad skal der ske hvad skal der til, for at jeg kan blive en rigtigt angel,=? motorcykel hvad sa her hvad sa her jeg vil gerne blive hells angels, !!! det tager jo tid og venskab det ikke nemt at blive hells angels men i forhold til usa eller uk hvordan har i det med at en der elsket hells angels altid finder ind i jeres liv, hvad skal jeg herfra jeg kan kun sige jeg er som dig jeg vil vaere fuldbyrdig engel jeg skriver ikke mit navn men det T:E ( team elite) dc++ H.A ( affa er forbeholdt aegte h,a) sa jeg siger ikke affa, jeg siger bare jeg vil gerne vaere med i hells angels jeg elsker alt hells angels er og star for, , Team (E)Lite (dc++)
Admin Reply by: HAMC Denmark
Dit indlæg virker rodet - som udgangspunkt skal man være mand 21 år og have en HD. Så det bare at opsøge din nærmeste afs. find dem under KLUBBEN i menuen.
Dit indlæg virker rodet - som udgangspunkt skal man være mand 21 år og have en HD. Så det bare at opsøge din nærmeste afs. find dem under KLUBBEN i menuen.

Der er lukket for kommentarer.