Dobbeltmoralen længe leve – jun 2017

Pressemeddelelse:

København d. 01. Juni 2017 – af: Hells Angels MC Denmark

Efter at have læst Poul Madsens leder i Ekstra Bladet den 16.05.17 – “Rockernes velbetalte håndlangere”, efterlades jeg med en underlig smag i munden.

Hvad er det lige, at det her går ud på???

Advokater der vælger at forsvare bikere har åbenbart for høje indtægter, eller hvad?

Men hvad så med landets bedste skatte- og erhvervsadvokater, samt de beløb kammeradvokaten sætter ind på kontoen hver måned?

Man har lov at undre sig…

Er det måske mindre forkert, når landets bedste skatteadvokater, scorer kassen på at rådgive folk med store indkomster, så de slipper for at betale skat?

Drejer lederen sig egentlig om, at Justitsministeren og Ekstra Bladet helst ser bikere bag tremmer, frem for at vi behandles ligeværdigt og heraf med ret til forsvar?

Men hvad så med menneskets lighed for loven?

Ved så at prøve at kriminalisere de advokater, der forsvarer bikere, sigtes der mod at trække advokaterne ned på det samme negative plan, som MC klubberne er blevet det i en årrække.
Håbet er vel, at de bedste advokater ikke længere vil forsvare de mennesker, som man ikke kan lide. Målet er vel, at det skal blive meget lettere at få bikere dømt.

Der er i forvejen svære vilkår for mange af de sager der omhandler klubberne. Folk bliver rask væk dømt på indicier og mistanker om, at tiltalte “nok” har aftalt eller vidst noget.
Hvordan er det lige, at man kan man have en målsætning om at der skal sidde mindst 300 bikere og bandefolk i fængsel hele tiden?

Det burde komme an på om der er 300 der har gjort noget ulovligt…

Efterhånden er det blevet lige så svært at få frikendt en biker, som det er at få dømt en politibetjent.

Med konstant negativ omtale er alle efterhånden fløjtende ligeglade med om vi bliver dømt uden rettergang. Bikere er kriminelle alle sammen, lyder fordommene.
NEJ det er vi så ikke alle sammen.

Der er et stigende antal eksempler på, at bikere bliver dømt, hvor almindelige mennesker ville blive frikendt.
Og der findes masser af medlemmer i klubberne, der har fast arbejde og rene straffeattester.
Men dem er det jo ikke spændende at bringe artikler om. Det kunne også ødelægge det negative billede og det sælger da i hvert fald slet ikke aviser…

Igennem en længere årrække har Ekstra Bladet selv været systemets velvillige håndlanger, når det gælder om at skabe dagens billede af det danske biker miljø.
Negative historier bliver skrevet og trykt i en uendelighed. Og har man intet nyt negativt at skrive om, så gentages bare en gammel serie om hvad der skete for 20 år siden. Nogle af de artikler har jo efterhånden været vist flere gange end Matador…
I det lys, må det være nemt at være journalist på Ekstra Bladet.
Bare skriv et eller andet der sætter bikere i et dårligt lys, så er det fint. Journalisten behøver ikke være objektiv. Han skal bare præcisere, at bikere ikke kan bruges til noget som helst andet end at fylde fængslerne.
Ekstra Bladet angriber advokater for at tjene penge på at forsvare bikere, der er kommet i klemme i det danske retssystem.
Men det er ikke svært at få øje på, hvordan Ekstra Bladet selv tjener penge på bikere, ved at bringe alle de gamle artikler igen, igen og igen. Måske er Ekstra Bladet bare statens velbetalte håndlanger…

Hells Angels Motorcycle Club Danmark

Link til artikel i EB

Må gerne deles, da pressen åbenbart generelt ikke ønsker at bringe artikler og læserbreve skrevet af Hells Angels MC.


Kommentarer er velkommen i vores gæstebog