Dem eller os – jan 2016

Pressemeddelelse:

15. januar 2016 – af: Hells Angels MC Denmark

Vedrørende den igangværende debat om hvem borgerne i Nyborg helst vil have boende i deres by.

Vi har i mange år været vant til at politi, politikere, samt ikke mindst pressen forsøger at forgifte den offentlige mening omkring vores klub. Bevillinger, øgede beføjelser, stemmefiskeri og ikke mindst mersalg hos aviser og andre medier, har været nogle af bevægegrundene herfor, men de er ikke væsentlige i denne debat for her er det nemlig kommet til at handle om ”dem eller os” og det er vi ikke glade for.

Vi er derimod ovenud taknemmelige for, at et flertal af borgerne som har deltaget i debatten, har taget os i forsvar i forhold til politiets udmelding om, at vi skal jages ud af Nyborg. I den forbindelse vil vi gerne påpege; at vi som oftest prøver at passe os selv og at vi ikke er kommet til byen for at begå kriminalitet.

Lige som de fleste andre borgere i landet, synes også mange af vores medlemmer, at det er foruroligende, at så mange flygtninge og migranter kommer til landet på så kort tid og hvad det kan medføre af kultursammenstød. MEN når det er sagt, så er det ikke flygtningenes skyld at de søger hen hvor de kan få et sikkert eller bedre liv.

De mange velmenende borgere bør i stedet rette deres vrede imod de skyldige i denne for Europa ulykkelige situation. Politikerne i Danmark og andre EU-lande, USA og NATOs aggressive fremfærd i Syrien og Libyen, EU’s handelsbarrierer, olieindustriens misbrug og forgiftning af Afrikas resurser, samt ikke mindst den globale våbenindustris ustandselige jagt på nye konflikter.

At visse politikere, med Trine Bramsen (S) i spidsen, går i panik over at borgerne forsvarer os og herefter fremturer med alle mulige udokumenterede påstande, som kun kendes fra politiets fordomsfulde statistikker og mediernes udbredelse af samme, undrer os ikke, men at hun gentagne gange bringer de såkaldte bander ind i debatten er direkte usmageligt.

Hells Angels Motorcycle Club Denmark


Kommentarer er velkommen i vores gæstebog