Bandepakke – apr 2017

Pressemeddelelse:

København d. 18. April 2017 – af: Hells Angels MC Denmark

Kommentarer til TV2 Nyhedernes artikel d. 13. April 2017. Blog: “Bred indsats mod bander skal styrke trygheden“. Se artikel

Justitsminister Søren Pape Poulsen´s desparate kamp for at redde hans partis eksistens, vil tilsyneladende ingen ende tage. Gang på gang stiller han sig stolt op, som en ægte sherif foran kameraerne, når han skal præsentere indholdet af den nye bandepakke “Bander bag tremmer”. Det må da være et rigtig mandfolk, ja en rigtig Justitsminister, og en mand med handlekraft. Det er ihvertfald tilsyneladende det billede han forsøger at sende, når han retter blikket mod den danske befolkning i diverse udsendelser. Og det hele lyder jo også meget godt, ja, man fristes næsten til at sige, at vi har brug for en mand som Søren Pape Poulsen, hvis der skal rettes op på den synkende skude, inden alle rockerne overtage det hele… Ihvertfald hvis man skal tro på at det han siger, er rigtigt.

Men virkeligheden er bare den, at Søren Pape Poulsen bevidst undlader at fortælle en masse fakta og ligeledes tilføjer en masse udokumenterede vrøvl.

Hells Angels MC Denmark (HAMC DK) vil i den forbindelse, gerne have lov til at knytte nogle kommentarer til denne artikel, og til forskel for Justitsministeren, så vil vi forholde os til fakta. Vi har valgt ikke at kommentere på tiltagene omkring skyderier i det offentlige rum, af den ene årsag, at HAMC DK på ingen måde har været involveret i nogle af disse skyderier der omtales i artiklen.

1. Justitsministeren siger, at vi HAMC DK selv har valgt at vende samfundet ryggen: Vi har på ingen måde vendt samfundet ryggen! HAMC er en lovlig forening med regler og vedtægter – Vi er en del af det danske foreningsliv. Det er fakta og sågar slået fast af Rigsadvokaten.

2. Man skal fremadrettet kun have mulighed for prøveløsladelse hvis man indviliger i et exit-program: Den udmeldning må siges af stå i skarp kontrast til justitsministeriets egen flowrapport, som ellers er lavet af justitsministeriets forskningskontor. Flowrapporten viser helt tydeligt, at miljøet regulerer sig selv helt uden politiets indblanding og at exit-programmet ikke har nogen betydelig effekt. Sagt på en anden måde “Det er ren symbolpolitik”

3. Justitsministeren vil gerne afskære os muligheden for jobs som f.eks. dørmænd, idet han påstår at vi misbruger dette til at sælge stoffer: Hvor i alverden har han det fra? Har han belæg for denne påstand eller er det bare ren gætværk? Kunne det tænkes, at når vi søger et job, så er det for at række hånden ud til samfundet på lige vilkår som alle andre der ville søge et job? Eller antager han bare at alle dørmænd sælger stoffer?

4. Vi må ikke være medlem af diverse skytteforeninger, idet vi misbruger dette til at være bedre rustet imod en evt. konflikt: Hvad så med dem af os der har været i militæret? Og må vi så heller ikke være kokke da vi så lærer bedre håndtering af knive? Må vi så heller ikke gå til kampsport idet vi bliver for gode til at slås? Jeg minder lige om igen, at vi er altså en lovlig forening…

5. Der skal sættes en stopper for de tilladelser nogle får, for at køre uden styrhjelm på motorcykler: Søren Pape vil altså fremover underkende en lægelig vurdering udelukkende pga. vores tilhørsforhold?

6. Der skal sættes en stopper for dem der kører i leasede biler og samtidig har gæld til det offentlige: Er det ulovligt at lease en bil hvis man har gæld til det offentlige? Jeg var af den opfattelse, at hvis man havnede i den kedelige situation, så lavede man en aftale/afdragsordning med skat, baseret på ens indkomst, og så længe man overholdt den aftale, så måtte man selv vurdere hvad man brugte resten af sit budget til. Sådan er det da ihvertfald for alle andre, så skulle det ske for en af os, så er det vel oplagt at vi benytter os af samme mulighed.

Denne bandepakke er intet andet, end et desparat forsøg fra justitsministerens side på, at gøre opmærksom på sig selv og hans parti. Der er intet i den nye bandepakke, som har en tryghedskabende effekt, som han ellers påstår er hele meningen med den. Tværtimod nægter han at forholde sig til veldokumenterede rapporter, statistikker forskninger osv. Alle eksperter hiver sig i håret over Søren Pape Poulsens tiltag, idet faktum er, at det ikke virker, tværtimod. Man fristes til at spørge ham om han er ligeglad, eller bare selv mener at han er klogere end alle eksperter?

Ydermere vil vi gerne lige gøre opmærksom på, at der altså i forvejen findes regler og love for stort set alle hans argumenter imod os, så det hele klinger lidt hult hvis man sætter sig ind tingene. F.eks. kan man ikke blive ansat som dørmand, hvis man er tidligere dømt for narko. Man skal have vagtkort for at blive dørmand, og man skal have ren straffeattest for at få vagtkort og det er desuden først gyldigt når det er godkendt af politiet selv.

Hvad kan vi konkludere af dette? Jo,vores regering mener åbenbart nu, at man også skal straffe holdninger og ikke kun handlinger… Men vent lidt, det var da ellers præcis det Anders Samuelsen (Udenrigsministeren) sagde man ALDRIG måtte gøre i et retssamfund (det var da Donald Trump lavede indrejseforbud for flere muslimske lande)… Hmm ja okay, men det var jo nok den udtalelser der gav flest stemmer på det givende tidspunkt, ligeså vel som Søren Pape Poulsen nu forsøger at høste billige stemmer på en mildest talt bekymrende måde.

Hells Angels Motorcycle Club Danmark


Kommentarer er velkommen i vores gæstebog